Vue de la façade arrière
Vue de la façade arrière

Perspective de la transformation.

Façade arrière
Façade arrière

Existante

Vue de l'escalier central
Vue de l'escalier central

Vers le 2e étage

Vue de la façade arrière
Vue de la façade arrière

Perspective de la transformation.

1/14

Claude Residence

Verdun

2017

Project: major transformation amd extension

Location : Verdun, Qc

Project area : extension of 300 sq.ft.

Year : 2017

 

Project of transformation of a 1920s duplex, in family residence on 1 floor and a half,  with a new studio for student on the 2nd floor. The project includes the complete redevelopment of the ground floor unit, the addition of a new staircase connecting to the new rooms on the 2nd floor and the partial redevelopment of the 2nd floor to transform it into a student apartment.